قیمت پمپ ضد اسید THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

قیمت پمپ ضد اسید Things To Know Before You Buy

قیمت پمپ ضد اسید Things To Know Before You Buy

Blog Article

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت راهنمای انتخاب پمپ اسیدی 

جهت مشاهده‌ی پمپ های موجود در سایت روی عبارت مشاهده‌ی محصولات کلیک کنید.

پروانه این پمپ که معمولا از نوع پروانه باز بوده دارای هسته فلزی و پوشش پلیمری است به همین علت دارای مقاومت مکانیکی بسیار بالایی است.

همیشه فعال Required cookies are Totally important for the web site to operate correctly. These cookies be certain standard functionalities and security measures of the website, anonymously.

من یک عدد پمپ تفلونی ضد اسید با توان ۲.۲ کیلوات تهیه کردم و بستم روی مخزن اسید سولفوریک خالص و میخواهم انرا تا ارتفاع چهار متری انتقال دهم که متاسفانه پمپ اسید را انتقال نداد میخواستم علتش جویا شوم و راه حلش چیست

در نتیجه کاربرد این پمپ ها بسیار گسترده بوده و نقش مهمی در کیفیت خروجی صنایع مختلف دارند. از مهم ترین کاربردهای دوزینگ پمپ می توان به موارد زیر اشاره نمود:

در پمپ‌های پلیمری، برای جریان سیال از پروانه نیمه باز و یک تکه استفاده می‌شود. همچنین از اجزای کلی پمپ‌های ضد اسید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

پارچه های صنعتی

این پمپ‌ها برای انتقال مواد شیمیایی مانند اسیدها، آلکالی ها، حلال‌ها و سایر مواد شیمیایی استفاده می‌شوند. پمپ‌های پلیمری در برخی از کاربردها مانند صنایع شیمیایی، صنایع پتروشیمی، صنایع غذایی، صنایع داروسازی و صنایع آب و فاضلاب استفاده می‌شوند.

این پمپ برای پمپاژ اسید سیتریک ، اسید هیدروفلوریک ، اسید فسفریک و اسید نیتریک بسیار مناسب بوده و بدون هیچ گونه خطری وظیفه خود را انجام میدهند . 

پمپ هیدرولیک ماشین آلات راهسازی پمپ هیدرولیک بلدوزر

 محور: قسمتی است که پروانه به آن متصل است و نیروی مورد نیاز برای چرخش پروانه را از موتور منتقل می‌کند. این جزء باید به گونه‌ ای ساخته شود که در برابر نیروهای وارده و اصطکاک مقاوم باشد و همچنین از مواد ضد خوردگی برای جلوگیری از آسیب ‌های ناشی از مایعات اسیدی استفاده شود. 

عمده تفاوت پمپ‌های پلیمری و تفلونی در نوع سیالاتی است که می‌توانند جابه‌جا کنند، این سیالات برای پمپ‌ ضد اسید پلیمری، شامل موارد اسید کلرفیک، اسید نیتریک، اسید کلریدریک، مواد قلیایی، مواد کلردار، حلال‌های here نفتی، مواد شوینده، آب صابون، آب نمک، و همچنین برای آبکاری فلزات و رسوب زدایی است.

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Report this page